Op zoek naar informatie over een psychische klacht of aandoening?

Klik hier voor een A-Z overzicht van enkele belangrijke psychische klachten »

Tijd om normaal te doen over psychische problemen

Wie wordt de Te Gekke school ‘20-’21!?

Recente onderzoeken tonen aan dat de geestelijke gezondheid van jongeren aanzienlijk lijdt onder de huidige gezondheidscrisis en de bijhorende maatregelen. Daarom is het nu nòg belangrijker om dit onderwerp onder de aandacht te brengen. In de huidige coronatijden geen evidente opdracht natuurlijk. 

Daarom geeft Te Gek!? scholen graag een duwtje in de rug. Breng het thema geestelijke gezondheid op je school onder de aandacht door een Te Gek evenement, een Te Gekke actie of een Te Gek project te organiseren en maak kans op een exclusief concert van de gloednieuwe ambassadeur IBE in september 2021!

Laat het scholenaanbod je inspireren en bestel één van de gratis inhoudelijke bijlages, boek een muziek-of theatervoorstelling of maak gratis gebruik van de lespakketten van Take off: er is een versie voor -15-jarigen en een voor +15-jarigen.

Voel jij het al kriebelen om aan de slag te gaan? Super! Help het taboe rond psychische problemen te doorbreken en schrijf je als de bliksem hier in. Wie weet komt IBE in september 2021 wel naar jouw school voor een exclusief concert!
Wil je je kans vergroten? Extra inspiratie, voorbeelden en tips om een actie, evenement of project rond geestelijke gezondheid op te zetten, vind je op de inspiratiepagina.

 

MEER INFO: www.tegek.be/tegekkeschool

23/09/2020